ثم نضيف المية اللازمة وبعد نصف ساعة نضيف الملح اللازم
أما طريقة الكوسة
أولا / المقادير كيلو كوسة + 3حبة طماطم + 3 حبة بصل متوسط
+ خضار ( شبت ، كرفس ، نعناع أخضر ) البهرات اللازمة
+ 400جرام لحمة مفرومة + 400
رز مصرى
دى الكوسة بعد التقوير
ثانيا / الطريقة نطهو اللحمة المفرومة مع البصل وفلفل أخضر
وثوم و2كوب ماء وملح وبهرات
نجهز الخلطة للحشو نقطع البصل ونضعة على النار مع 1/4 كوب زيت
حتى يحمر البصل ثم نضيف عصير الطماطم حتى يسبك
نغسل الرز
ونخرط الخطار ناعم
ونضع التسبيكة
الرز + الخضار + اللحمة المفرومة مع بعض ونقلب كويس
نرص الصينية كما واضح فى الصورة
ثم نضيف الشربة اللازمة ونضعها فى الفرن
وقبل خروجها بربع ساعة نضعها فى الرف العالى فى الفرن كى تتحمر ثم نخرجها من الفرن ويكون شكلها كما هو موضح فى الصورة
وبالهناء والشفاء وتعالو كلوا ويارب تعجبكم
وهذا طبق الرز الباقى من حشو الكوسه
إعزائى إعضاء المنتدى الكرام أتمنى أن تكون الحلقة نالت إعجابكم
وأنا مستعد لأى إستفسار على الخط الساخن
أشكر جميلة المنتدى أنفآآآسى لإنها ساعدتنى فى الكتابة على الصور
يارب الموضوع يعجبكم
فاااااااااااااااااارس الكلمة